Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Nyhetsbrev från Lidköpings konsertförening

Hej alla medlemmar!

 

Nu släpper vi biljetterna till konserten med Elaria Orchestra på Folkets hus torsdag 7 oktober. Inträde 100 kr för medlemmar i konsertföreningen, 150 kr för icke medlemmar, fritt för ungdomar <20 år. All biljettförsäljning via Folkets Hus webbsida http://www.folketshus-lidkoping.se/ och biljettkassa tel. 0510-21023

För att få medlemsrabatt ska du ange koden "ELARIA" om du bokar via webben. I biljettkassan visar du medlemskortet.

Fribiljett för ungdom <20 år kan inte hämtas hem via webbsidan utan bara i biljettkassan. Om du vill ta med dig någon som är under 20 år så får du gå till Folkets Hus och hämta ut biljett där. Du kan också boka via webbsidan och sedan hämta ut i biljettkassan på Folkets Hus. Säg då bara till att det gäller ungdom <20 år.

 

Vi har också släppt biljetterna till Bach! Bach! Bach! med Göteborg Baroque fredag 22 oktober. Biljetterna säljs genom Kulturbiljetter. Länk för biljettköp finns på hemsidan https://www.lidkopingskonsertforening.se/kalender/kalender-20211009-goteborg-baroque.

 

För övriga konserter i höst kommer vi att sälja biljetter på det sätt vi gjorde innan publikrestriktionerna infördes. Förköp via Swish 123 512 67 84 eller köp vid entrén mot betalning kontant eller med Swish. Förköp rekommenderas starkt för att minska risken för trängsel i entrén.

 

Vi vill också passa på tillfället att berätta att vi bytt lokal för konserten med Trio Brantelid-Härenstam-Sparf onsdag 13 oktober. Vi hade tänkt ha den i Vallienrummet på Vänermuseet men vi tycker att lokalen är för liten. Visserligen har publikrestriktionerna tagits bort men vi tror ändå att många medlemmar är tveksamma till att sitta i en lokal med risk för trängsel. Vi har därför flyttat konserten till Missionskyrkan som rymmer betydligt fler åhörare och där det finns möjlighet att sitta lite vid sidan om för den som så önskar.

 

Välkomna på höstens konserter!

Styrelsen

 

 

Kontakt


Epostadress: info@lidkopingskonsertforening.se
Avsluta prenumeration