Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Nyhetsbrev från Lidköpings konsertförening

Hej alla medlemmar i Lidköpings Konsertförening!

 

Äntligen dags för säsongpremiär! Romanskonsert i Kylandersalen, Musikskolan, torsdag 16 september kl. 19.00

 

Efter ett långt konsertuppehåll startar vi nu höstens program. Full information och programfolder för hösten kommer med posten i nästa vecka.

 

Vi startar med en romanskonsert med operasångaren Karl-Magnus Fredriksson, baryton, och Magnus Svensson, piano. Karl-Magnus Fredriksson är en av landets mest meriterade sångare, fast knuten till Stockholmsoperan och flitigt anlitad som konsertsångare. Han ackompagneras av Magnus Svensson, som specialiserat sig på romanskonsten och som i nuläget nog är landets mest anlitade romansackompanjatör. Mer information, program samt länk till biljettköp på https://www.lidkopingskonsertforening.se/kalender/kalender-20210911-romansafton

 

Vi uppmanar till förköp av biljett, dels för att du ska vara säker på att få plats dels för att vi vill undvika trängsel i entrén. P.g.a. publikrestriktioner och konsertsalens begränsade storlek säljer vi endast 40 biljetter.

 

Inträde 100 kr för konsertföreningens medlemmar, 150 kr för icke medlemmar, ungdomar <20 år fritt

Förköp av biljett gör du hos    via länk på hemsidan.

Obs inget förköp via Swish!

Länken till förköp stängs 2 timmar före föreställningens början, d.v.s. 17.00. Ev. resterande biljetter säljs vid entrén mot betalning med Swish eller i efterhand via Bankkonto. Ej kontant betalning. Ej bankkort.

Platserna i salen är onumrerade. Kom i god tid! Plats väljer ni själva. Vi har placerat stolsraderna glest så att alla rader kan användas. Enligt Folkhälsomyndigheten gäller rekommendationen att personer i samma sällskap kan sitta tillsammans men att man ska hålla avstånd mellan sällskap. Rekommendationen om avstånd gäller också vid entrén och under pausen.

Lokalen är tillgänglig för rörelsehindrade.

 

Välkomna!

Styrelsen

Kontakt


Epostadress: info@lidkopingskonsertforening.se
Avsluta prenumeration