Lidköpings konsertförening
Ser mailet konstigt ut? Klicka här
Nyhetsbrev från Lidköpings konsertförening

Hej alla föreningsmedlemmar och God fortsättning på det nya året!

 

Vi har fått en inbjudan till Frontside-festivalen i Göteborg med erbjudande om rabatt på inträdet för alla medlemmar i föreningen.

 

Frontside-festivalen är en kammarmusikfestival 12-15 januari med Kronhuset i Göteborg som huvudlokal. Temat för årets festival är 57 degrees north – en hyllning till Göteborg och dess 400-åriga historia. Jubiléet firas med musik av tonsättare från Göteborg och musik från länder som påverkat stadens utseende som Skottland, England, Tyskland, Nederländerna och Tjeckien. Mer information och program finns på https://www.frontside-festival.se

 

Lidköpings konsertförening samverkar med festivalen via Kammarmusik i Väst som arrangerar turnéer i regionen med ensembler från festivalen, s.k. Frontside Visits. Konserten med Zemlinskikvartetten och Karin Dornbusch hösten 2021 var ett exempel på det. Vi hoppas också på att kunna få hit den spanska blåsarkvintetten Azahar Ensemble hösten 2023.

 

Som medlemmar i Lidköpings Konsertförening får vi 25% rabatt på biljettpriset till alla konserter under årets festival. Rabatten gäller enbart vid direktköp i entrén mot betalning med Swish. Om man vill förhandsboka kan man göra det via mail till info@frontside-festival.se så lägger dom undan biljett. För konserter i Kronhuset behöver man dock inte förhandsboka eftersom lokalen är stor och sällan blir fullsatt.

 

Styrelsen

 

 

Kontakt


Epostadress: info@lidkopingskonsertforening.se
Avsluta prenumeration